Om oss

1

Scandinavian Management är ett fristående konsultföretag som hjälper Er att lyckas med Er försäljning och marknadsföring. Scandinavian Management nöjer sig inte bara med att ta fram lösningar för Ert företag, vi ser även till att strategier och planer omsätts i handling och att resultat levereras. Har Ni inte egen personal hjälper vi Er att bemanna såväl ledning som linje. Ni väljer om Er personal skall vara anställd eller om Ni hellre föredrar att hyra in rätt kompetens från oss. Vi hjälper Er hela vägen till Ert resultat.

Fördelen med att anlita Scandinavian Management är att vi har ett mycket brett perspektiv på olika branscher med gedigna kunskaper om hur dessa fungerar i de Nordiska och Baltiska länderna. Vill Ni ha hjälp med Er verksamhet i övriga Europa inklusive Ryssland så har vi kompetens även där.

Ett urval av branscher:

 • Läkemedel
 • Medicinteknik
 • IT
 • Telecom
 • Mjukvara
 • Analys
 • Konsulttjänster
 • FMCG
 • Bank
 • Försvarsmakten
 • Tillverkningsindustrin